A Tudományok Fővárosát 2017.09.23-án rendezzük meg a Várkert Bazárban és a Rakparton

Várjuk azokat a startup cégeket, K+F vállalatokat, tudományos és oktatási intézményeket, mérnököket, kutatókat, tudósokat, akik fontosnak tartják a STEM oktatást és demonstrációt és szeretnék rendhagyó, izgalmas körülmények közt bemutatni tevékenységüket a nagyközönségnek, a potenciális partnereknek és a döntéshozóknak.

A jelentkezők közül azokat válsztjuk ki az eseményre, akik színvonalas, érdekes, látványos, vonzó és interaktív formában mutatják be tevékenységüket és ezzel inspirálni tudják a jövő generáció mérnökeit és kutatóit.
Több helyszínen és színpadon tartunk előadásokat, ahova szintén izgalmas, közérthető és a fiatalok elé példaként állítható szakemberek jelentkezését várjuk.

A Tudományok Fővárosa kiajánlóját innen, a kiállítói díjakat, standárakat pedig innen töltheted le.

JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE: 2017.04.27-08.15.

Early Bird kedvezmény:
Csatlakozz 2017.07.31-ig a rendezvény kiállítóihoz és 20% kedvezményt biztosítunk a kiállítói díjakból.

Kiállítói regisztráció

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
 • Kérjük röviden add meg, hogy milyen aktivitással, előadással kívánsz részt venni a fesztiválon. Ha még nem tudod pontosan akkor írj egy példát, hogy mivel jelentél meg korábbi rendezvényeken, vagy mi az elképzelésed. Ez a későbbiekben még módosítható. Amennyiben tudományos demonstrátoraink segítségét kéred a professzionális megjelenés kialakításához azt is itt jelezheted.
 • Add meg, hogy hány négyzetméter területre lesz szükséged összesen. A legnagyobb területeket a fesztivál szponzorainak tartjuk fenn. A területigény alapján fogjuk küldeni ajánlatunkat.
 • Kérjük jelezd, hogy milyen alap bútor igényed van a standodhoz. (Pl. áramvételi lehetőség, székek, asztalok, stb.) Figyelem! A hang és vizuál technikára kizárólagossága van a Várkert rendezvényszervező cégének, így amennyiben ilyen saját eszközt hoznál azt előre egyeztetni kell! (pl. LCD TV, hangszórók, projektor)
 • Partnereinknek igény esetén képzett személyzetet biztosítunk a standjukhoz és a megjelenéshez kapcsolódó aktivitásokhoz.
 • A Tudományok Fővárosa hivatalos partnerei elsőbbségi jogokat élveznek, illetve feltűntetjük őket a rendezvény weboldalán. Cserébe a segítséged kérjük a fesztivál információinak terjesztésében a saját hálózatodban és közösségedben:

  1) Helyezd el a logónkat a weboldaladon jól látható helyen, a Tudományok Fővárosa weboldalára linkelve
  2) Listázd a fesztivált a weboldalad online naptárában
  3) Küldj sajtóközleményt / hírlevelet a saját hálózatodnak, tagságodnak, közösségednek a rendezvényen való részvételedről
  4) Terjeszd a fesztivált a közösségi oldalaidon (FB, Instagram, Twitter, stb.)