Csatlakozz egy olyan szponzori közösséghez, amelynek tagjai azok az éllovas K+F vállalatok és intézmények, akik felismerték a STEM oktatás jelentőségét és hatását Magyarország jövőjére.

Az elmúlt években többszáz olyan piacvezető, inspiráló vállalattal és intézménnyel dolgoztunk együtt, mint a Siemens, Richter, National Instruments, MVM, Nokia, MOL, Ericsson, Magyar Tudományos Akadémia, Emberi Erőforrás Minisztérium, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal és további innovatív, felelősségtudatos vállalatok és szervezetek.

A rendezvény szponzori kiajánlóját letöltheted ide kattintva.
A szponzorációs előnyök táblázatot innen tölheted le.

 

A korábbi eseményeink támogatói és partnerei

Szponzori regisztráció

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
  A csomagok részletes leírását és az azokkal járó előnyöket megtalálod a fenti "Szponzorációs Előnyök" dokumentumban. A csomag kiválasztása még nem jelent kötelezettségvállalást, csak jelzi az igényt a személyes egyeztetésre.
 • Add meg, hogy hány négyzetméter területre lesz szükséged összesen. A legnagyobb területeket a fesztivál szponzorainak tartjuk fenn. A területigény alapján fogjuk küldeni ajánlatunkat.
 • Kérjük röviden add meg, hogy milyen aktivitással, előadással kívánsz részt venni a fesztiválon. Ha még nem tudod pontosan akkor írj egy példát, hogy mivel jelentél meg korábbi rendezvényeken, vagy mi az elképzelésed. Ez a későbbiekben még módosítható. Amennyiben tudományos demonstrátoraink segítségét kéred a professzionális megjelenés kialakításához azt is itt jelezheted.
 • Partnereinknek igény esetén képzett személyzetet biztosítunk a standjukhoz és a megjelenéshez kapcsolódó aktivitásokhoz.
 • A Tudományok Fővárosa hivatalos partnerei elsőbbségi jogokat élveznek, illetve feltűntetjük őket a rendezvény weboldalán. Cserébe a segítséged kérjük a fesztivál információinak terjesztésében a saját hálózatodban és közösségedben:

  1) Helyezd el a logónkat a weboldaladon jól látható helyen, a Tudományok Fővárosa weboldalára linkelve
  2) Listázd a fesztivált a weboldalad online naptárában
  3) Küldj sajtóközleményt / hírlevelet a saját hálózatodnak, tagságodnak, közösségednek a rendezvényen való részvételedről
  4) Terjeszd a fesztivált a közösségi oldalaidon (FB, Instagram, Twitter, stb.)