Főtámogató

Vállalatunk azért állt a Tudományok Fővárosa mellé, mert az MVM Csoport új stratégiájával nagyot nyitott a kutatás, a fejlesztés és az innováció támogatása felé. A társaságcsoport élen szeretne járni az energetikai újítások fejlesztésében és bevezetésében, ugyanakkor számára továbbra is fontos a kiemelkedő tehetségek és teljesítmények támogatása, különösen a tudomány, illetve a kultúra területén. Az MVM fontosnak tartja, hogy motiválja Magyarország innovatív gondolkodóit. Létrehozott egy inkubátor céget, a Smart Future Lab Zrt.-t, amely folyamatosan keresi a megvalósításra váró ötleteket, mentorálja a startup cégeket, illetve piacra is segíti őket. Az MVM Edison programmal pedig egy új, hatékony startup ökoszisztémát szeretnének kialakítani Magyarországon.

Az MVM Csoport, mint kiemelkedően sikeres, nemzeti energetikai vállalatcsoport, szakmai felkészültségével nagymértékben hozzájárul Magyarország ellátásbiztonságához, garanciát jelent a mindennapok működéséhez. A társaságcsoport fő feladata, hogy olcsón és megbízhatóan biztosítson energiát a magyar lakosság és vállalkozások számára. Az MVM Csoport egy dinamikus növekedési pályán lévő versenyképes piaci szereplő, amely a magyar piacon a tagvállalatok által nyújtott szolgáltatásai kibővítésével, míg külföldön akvizíciókkal és befektetésekkel tervezi a további növekedést.

Az MVM Csoport megkerülhetetlen szereplője a magyar energiarendszernek, sikeres és versenyképes tevékenységével fontos szerepet vállal a kormány energiapolitikai céljainak megvalósításában. Az MVM egyre bővülő portfóliója lefedi a teljes magyar energiarendszert, kiegészítő szolgáltatásaival (pl. informatika, távközlés, pénzügyi szolgáltatások, biztonsági szolgáltatások) pedig felkészült az egyre összetettebb fogyasztói igények teljes körű, egy kézből történő kiszolgálására.

A legnagyobb nemzeti tulajdonú társaságcsoport árbevétele alapján Magyarország 4., míg Közép-Európa 20. legnagyobb vállalatcsoportja. Az MVM meghatározó gazdasági szerepe mellett minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet a kutatás, a fejlesztés és az innováció támogatására, a megújuló energiaforrások bővítésére.

Fővédnök

Balog Zoltán – Miniszter

Kiemelt támogatók

Kiemelt Partnerek