Az ország legizgalmasabb tudományos rendezvénye, a Tudományok Fővárosa tavaly az Akvárium Klubban került megrendezésre. A rendezvény sikerét igazolja, hogy több, mint 10 ezer ember látogatott ki a rendezvényre egy nap leforgása alatt. Nézzük részletesen az eredményeket.

A hazai STEM színe-java

A Tudományok Fővárosa 2018-on 40 kiállító mutatkozott be a nagyközönség előtt a legkülönfélébb kiállítási anyagokkal kezdve az űrkutatástól, a robottechnológián keresztül egészen az agrártudományokig. A kiállító szekció mellett a látogatók egész nem tudományos előadásokat hallgathattak, összesen 30 kutató, mérnök és tudós osztotta meg gondolatait változatos témákban.

A rendezvényt megelőző, követő és a helyszíni online kommunikációval közel 3 millió emberhez juttattuk el az esemény hírét és a szponzorok üzeneteit, sajtókapcsolataink révén pedig a legfőbb médiumok hírt adtak a Tudományok Fővárosáról. (Pl.: Rádió 1-Balázsék, TV2, RTL Klub, M1 , Hír TV, Echo TV, M2 Petőfi TV, ATV, MTI, We Love Budapest, Origo (címlap), Index (címlap) HVG, port.hu, stb)

A 2019-es esemény helyszíne idén az ELTE Lágymányosi Campus lesz, Itt nyitja meg kapuit a 3. Tudományok Fővárosa reggel 9 órakor és egészen este 8-ig várja az érdeklődőket.

Ne maradj le, jelentkezz te is kiállítónak és gyere velünk  a jövőbe!

Jelentkezz előadónak, vagy kiállítónak!

Jelentkezés