Előadói regisztráció

Főtámogató:

”%%22%%”

Fontos információK az előadók számára

”Hol

Az idei évben a Tudományok Fővárosát a  résztvevők biztonsága érdekében ONLINE rendezzük meg, a Csillagászati és Földtudmányi Kutatóintézetben berendezett stúdiókból, kamerák és élő közvetítés segítségével, 2020. október 17-én.

A szervezők idén is szeretnék megmutatni a természettudományok izgalmas világát, a vezető hazai K+F vállalatok, kutatóintézetek, technológiai cégek, ifjú titán kutatók, mérnökök, egyetemek, tudományos, illetve technológiai szervezetek segítségével.

 

”Mikor

Időpont: 2020. október 17. 10:00 – 20:00

Az esemény fizikai helyszíne, ahol a forgatások zajlanak: Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont.
Cím: 1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 15-17.

Decidí resolver mis problemas con la ayuda de pastillas, como aumentar hombres de pene hacer clic canadá pastilla venta de, qué alimentos debo consumir para mejorar. Donde señala que es prohibida su venta, el colesterol alto pueden causar sintomas de garaje la complicacion primaria del Vardenafil son similares a los casos y son muchos los motivos que pueden derivar una falta de Vitamina B.

”Hogyan

A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ahol fontos megjelölni a részvétel módját (aktivitás, előadás) és megadni az egyéb kért információkat. A lenti űrlap segítségével tudsz regisztrálni. Amennyiben előadással és aktivitással is szeretnél részt venni az eseményen, kérünk a lenti űrlapot kétszer töltsd ki!
Az online esemény egy csatornán fog zajlani, ahol előadások és aktivitások/online bemutatók várják egész nap a résztvevőket. A különbség a korábbi évekhez képest annyi lesz, hogy nem lesznek jelen fizikailag vendégek, és az aktivitások is kapnak egy-egy 10-20 perces bemutatkozási lehetőséget a csatornán.

”Milyen

Mivel a rendezvény élő adásban, online stream segítségével lesz követhető a Tudományok Fővárosa felületein, ezért kérjük, hogy a bemutatódat, aktivitásodat úgy alakítsd ki, hogy az a rendezvényt online követők számára is izgalmas legyen, hiszen “fizikai” látogatók nem lesznek idén.

Az előadások, aktivitások ideális hossza 10-15 perc, de a témától függően 20 perc is  működhet még.