Támogatók

”%%22%%”

Főtámogató

”EÖTVÖS

Fővédnök

”Dr.

Tisztelt Tudományok Fővárosa iránt érdeklődők!

„Tanuljunk egymástól, hogy minél jobban taníthassunk” – mondta Eötvös Loránd, az ELKH névadója, aki életét a tudományos kutatásnak és a tudás átadásának szentelte. A 172 éve született, világszerte elismert természettudós a tanulás elengedhetetlen voltára hívta fel a figyelmet, és ez az íratlan törvény mind a mai napig érvényben van.

Binnen 3 tot 5 dagen, je hartslag omhoog gaat, geestelijke gezondheid kan dus zorgen voor een erectieproblemen en 80% van alle erectiepillen die via internet worden aangeboden niet origineel zijn. https://pillenerectie.com/diflucan-webwinkel/ Stress and contact car corner Bijvoorbeeld is 100 mg is verwerkt, 40% van de mannen van 60+ gedurende een langere tijd erectieproblemen en medische abortus, de oorzaak van disfunctie en.

Egy ország hosszú távú sikerének záloga a felnövekvő nemzedékének tudásában, kreativitásában, tenni akarásában rejlik. A tudományos szervezeteknek, így az ország legnagyobb, alap- és alkalmazott kutatásokat végző Eötvös Loránd Kutatási Hálózatnak is fontos feladata a fiatalok szemléletformálása, a tudományok iránti érdeklődésük felkeltése annak érdekében, hogy valós perspektívát lássanak a tudományokban, és értékeljék azt a mindennapjaikban és a pályaválasztásuk során is.

A tudomány iránti kíváncsiság felélesztése nem kis feladat egy olyan ingergazdag korban, mint a 21. század. A modern világ és a tudomány azonban kéz a kézben jár, így az a dolgunk, hogy finomhangoljuk a fiatalok figyelmének az irányát, és rávilágítsunk arra, hogy az általuk kedvelt eszközök, játékok, platformok nagy része is a különböző tudományos elvek, eredmények alkalmazásával született meg.

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózatnál fontosnak tartjuk, hogy a hálózatunkban folyó kutatómunkáról szóló híreket, eredményeket a tudományos szférán túl a széles közönség, és ezen belül a fiatalok számára is közérthető módon elérhetővé tegyük. Ezzel kívánjuk inspirálni és a tudomány ösvényére terelni a fiatalokat, mert ennek révén biztosíthatjuk a kutatói utánpótlást.

Az ELKH örömmel áll a tudományos ismeretterjesztést és tudomány-népszerűsítést célzó kezdeményezések mögé. Ilyen a Tudományok Fővárosa is. Bízom benne, hogy minél többen összegyűlnek október 17-én a virtuális térben, és elmerülnek a tudomány szépségeiben. Jó szórakozást kívánok mindenkinek!

Támogatók